Waarmee kan jij die beste juf/meester het meeste plezieren na zo een jaar keihard werken ? Met een massage geschenkbon van Body In Flow natuurlijk !

Vakantie in eigen land ? Waarom eens geen massage boeken ?

Ook bij BODY IN FLOW !!!!! VOETREFLEXOLOGIE

Zorg voor jezelf, want je bent het waard !

25. jun, 2019

Meimaand, bloemenmaand

Heb jij de nieuwe parel van Rijmenam al ontdekt ? Wij, bij Body In Flow wel ! En we mochten onze maandwinnaar plezieren met een mooie vaas te vullen met een zelf te kiezen boeketje van bij VIRIDI. Inge was alvast heel blij. Ga zeker ook eens een kijkje nemen !
Ben jij onze volgende gelukkige ? Wat je daarvoor dient te doen ? Voor jezelf laten zorgen .... zo simpel als wat. Kom in juli relaxen bij Body In Flow en behoor ook tot de kanshebbers op weer een origineel geschenk.

9. mei, 2019

Ook de aprilwinnaar is geloot !

Deze maand verwennen we de smaakpapillen !
Dat kunnen we perfect bij Gusto, op het Kerkplein in Bonheiden. Tessa serveert met de glimlach de heerlijkste gerechten voor grote en kleine hongertjes. Ook voor een korte tussenstop staat de koffie of het glaasje wijn voor jou klaar. Body In Flow gaat graag in zee met jonge ondernemende mensen en daar is Tessa alvast een voorbeeld van. Geniet van jouw avondje uit Dominique. Gusto en Body In Flow zorgen graag voor jouw welzijn ! Wil jij ook kans maken op een tof verjaardagscadeau ? Dat is heel eenvoudig : kom relaxen op de massagetafel bij Body In Flow ! Hoe meer je naar je lichaam luistert, hoe meer kans je maakt om als winnaar uit de bus te komen... vraag maar aan Agna, Willy, Inge en Dominique ! Volgende maand zoeken we weer een leuke verrassing voor jullie uit !

5. apr, 2019

Maart prijs !

Wie kijkt er niet uit naar de heerlijke zomermaanden, om te genieten van het buitenleven ! Wij zijn alvast een kijkje gaan nemen in de vernieuwde toonzaal van VB Center in RIjmenam en hebben daar cosy loungezetels, tuinstoelen, BBQ-stellen gevonden om jouw tuin zomerproof te maken. Onze winnares van de maart verjaardagsactie vinden we binnenkort al chillend terug in de tuin .... Proficiat Inge !

11. mrt, 2019

Februari prijs !

Ondertussen hebben we ook een winnaar voor de maand februari.
Proficiat Willy Frans ! Jij kan thuis een italiaans feestje bouwen ! Smakelijk !
Wil jij ook kans maken op een Body In Flow-verjaardagsprijs ?
Maak vandaag nog jouw afspraak voor een helende, rustgevende massage. Hoe meer je jezelf een time out op de massagetafel bezorgt, hoe meer kans je maakt om onze volgende winnaar te zijn. Van een win-win situatie gesproken ... een ontspannen gezonde jij, die anderen positief aansteekt ! EveryBODY IN FLOW

9. feb, 2019

Januari winnaar gekend !

Agna Verhertbruggen gaat aan de haal met de januari-prijs van de Body In Flow verjaardagsactie !
Zij gaat naar huis met een 'Table in a Box' pakket.
www.tableinabox.be
Agna kan haar gasten thuis ontvangen aan een stijlvol versierde tafel. Voor de hapjes en de sfeermuziek krijgt zij eveneens hulp vanuit de 'box'.
Proficiat Agna en succes er mee.
Wil jij ook net als Agna kans maken op een mooie prijs ?
Elke maand wordt er een gelukkige getrokken onder zij die hebben komen genieten op de massagetafel van Body In Flow tijdens de voorbije maand. Hoe meer je voor jezelf zorgt ahv een massage, hoe meer kans je maakt om als winnaar uit de blauwe doos te komen! Ben jij de volgende ? Trekking volgt begin maart voor de februari-klantjes ! Jij komt toch ook !?

7. jan, 2019

HOERAAAA 5 KAARSJES

Heb jij ook het gevoel dat de tijd alsmaar sneller gaat ?

5 jaar geleden startte Body In Flow, ... het is alsof het gisteren was.

Schoorvoetend zette ik de eerste stappen in een voor mij nieuwe, maar zo fascinerende wereld van massage en ziektepreventie. De drang naar bijkomende kennisvergaring is sindsdien niet geluwd.

Gedurende de voorbije jaren ben ik dan ook, mede door de deugddoende en leerrijke feedback van jullie, verder ontwikkeld en gegroeid in mijn nieuwe beroepsactiviteit. Het voelt niet aan als werken; het doet goed om "te zorgen", de druk wat van de ketel te kunnen halen, een luisterend oor te bieden, een last van de schouders te halen, pijn te verlichten.

Ik ben dan ook heel dankbaar voor het gestelde vertrouwen in Body In Flow en ben blij jou tot mijn klanten te mogen rekenen. Door permanente bijscholing leer ik telkens nieuwe technieken om jullie welzijn te verbeteren.

Een jarige wordt gevierd, en dat gaan wij dan ook doen en jij kan er mee van genieten !

Gedurende het ganse jaar verloot Body In Flow maandelijks een leuk geschenk, onder hen die tijdens die voorbije maand zijn langs geweest voor een massage.

DUS: vergeet dit jaar vooral niet voor jezelf te zorgen d.m.v. een bezoekje en maak kans op die maandelijkse prijs.

Tot gauw,
Grete

29. nov, 2018

Body In Flow op de kerstmarkt in Haacht

Zondag 16 december kan je de Body In Flow massagedoosjes vinden op de kerstmarkt in Haacht!
Kom een bezoekje brengen, voor de gezelligheid, en neem meteen jouw ideale kerstcadeau mee naar huis ! Alvast een stressfactor minder !

1. sep, 2018

Hernieuw jouw goede voornemens

We staan aan de start van een nieuw werkjaar. Juffen, meesters en studentjes groot en klein maken hun schooltas om er weer een leerrijke tijd van te maken. De meesten onder ons hebben hun vakantie alweer opgesoupeerd. Nog een kleine 4 maanden en dit jaar is weeral voorbij.
Herinner jij je nog jouw goede voornemens op 1 januari 2018 ? Ging je niet meer voor jezelf zorgen ?? Heb jij dat ook gedaan ? Niet zoals je gedacht had ? Dan heb je nog een heel najaar de tijd om hierin verandering te brengen ! Laat je verwennen door Body In Flow en voel je als herboren ! Doen, doen, doen !

2. jul, 2018

Summertime!

Vakantie op de massagetafel ? Heerlijk

Op vakantie in het buitenland wordt er wel eens een massage geboekt ...
FANTASTISCH ! En nu nog thuis ! Herbeleef dat gevoel ook hier ... maak er een maandelijkse routine van. Zo zorg je voor jezelf en blijf je lekker 'in flow' !

1. jun, 2018

Happy papa's houden ook van een massage !

De tijd dat papa's met Vaderdag alleen maar boormachines en werkgerei kregen is al lang voorbij ! Gelukkig maar ! Die lieverd verdient ook wat extra tijd voor zichzelf om even te herbronnen ! Met een massagebon van Body In Flow geef je een liefdevol geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden, ... en dit speciaal aan spaarpotprijsjes ;-) Bel of email om jouw vaderdagcadeautje te verzilveren. 0473/196038 gschaltin@gmail.com

6. jan, 2018

Flowwy 2018

En als je nu eens wat meer tijd voor jezelf nam dit nieuwe jaar ?

Een heerlijke, olierijke massage om je huid en geest een extra boost te geven na de donkere winterdagen !

1 april = Paasdag ... een paasei met een massage cadeaubon in ! Als dat geen verrassing is !

Boek met regelmaat een afspraak met jezelf op de massagetafel bij Body In Flow. Zo blijf je lekker ... inderdaad ... 'in flow' !

Het hele jaar door in flow ...

 

 

Lage rugpijn, nek- en schouderpijn, hoofdpijn, even tot jezelf komen ...

Wacht niet tot je lichaam volledig protesteert. Laat die gespannen spieren losmasseren en gun jezelf een beetje mentale en fysieke rust !

Laat jouw batterijtjes niet volledig leeglopen. Een massage nu en dan, helpt om ze terug bij op te laden !

Body In Flow verzorgt jouw relaxmomenten het hele jaar door ! Tot gauw !

 

Een Body In Flow-massage, altijd een goed idee !

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en wil je je getuigen met iets aangenaams verrassen, een verjaardag vieren of gewoon de gastvrouw verrassen met een massagebon, brengt de paashaas een speciaal ei, wil jij je vriendin als meter vragen voor jouw spruit op een originele manier, brengt jouw Valentijn zo een relax cadeautje mee ??....

Wie maak jij gelukkig met een doosje 'gezondheid' ? 0473196038  www.bodyinflow.be

 

Voor elke gelegenheid staat er een geschenkboxje klaar !

 

Al een cadeaubon verkrijgbaar vanaf 40 euro 

Voor meter en/of peter, een verjaardag, liefjesdag, moederdag, vaderdag, als bedankje, voor de gastvrouw, kinderoppas, hondsitter, je nichtjes communie - of lentefeest, bij je aanzoek ! ;-), redenen te over ... of waarom ook niet zomaar ??

Er zijn heel wat goede gelegenheden om een massage te schenken aan iemand die je dierbaar is ..steeds een mooi hartverwarmend gebaar !

Maak vandaag nog een afspraak op 0473/196038

Ik verwacht je !

Grete

 

Zorg voor jezelf !

Gun jezelf met regelmaat een welverdiende massage ! Je lichaam zal je dankbaar zijn !

Boek nu je volgende afspraak 

 

Zorg voor jezelf !

" Often the hands will solve a mystery that the intellect has struggled with in vain"... Carl Jung

Kom langs en ontdek zelf hoe een massage je terug in de juiste 'flow' brengt !

Of laat je vrienden genieten van een weldoende massage via de Body In Flow cadeaubon ! (met leuk extraatje voor de verkrijger)

 

 

 

Een massage-cadeaubon wil eigenlijk zeggen : 'Ik heb je graag, en wens dat je je volledig 'in flow' voelt! Zoals je weet, kan je dan alles aan !

Ben je nog steeds in flow ?

 

Geef 'boosdoeners' geen kans om je gezondheid te ondermijnen en plan een 'time-out'! Verzorg die alles dragende schouders en nek met een massagebehandeling.

Cadeaubon, voor alle gelegenheden een super idee ! Schenk je geliefden een relaxmoment ! Nog gezond ook !

 

 

Niet twijfelen, maar DOEN !      0473/196038

WEES LIEF VOOR JEZELF !

Laat gerust een berichtje, suggestie achter !

Tot gauw !

Grete

Erkend lid
Belgische Massagefederatie
www.massagefed.be

 

Heb je nog steeds het idee dat een massage niets voor jou is ? Niets is minder waar !

Ontdek de heilzame werking ... ook voor jou !

Het is echt geen zonde om voor je lichaam te zorgen ....

Zet vandaag nog die eerste stap ....

Je hebt echt niets te verliezen ...

Ik verwacht je !!!