Elke maand een nieuwe winnaar!

2. apr, 2019

Wie kijkt er niet uit naar de heerlijke zomermaanden, om te genieten van het buitenleven !

Wij zijn alvast een kijkje gaan nemen in de vernieuwde toonzaal van VB Center in Rijmenam, en hebben daar cosy loungezetels, tuinstoelen en -tafels, BBQstellen gevonden om jouw tuin 'zomerproof' te maken.

Onze winnares van de maart verjaardagsactie vinden we binnenkort al chillend terug in de tuin.

Proficiat Inge !

www.vbcenter.be

1. mrt, 2019

Proficiat Willy Frans !

Jij kan thuis een Italiaans feestje bouwen ! La Mela heeft gezorgd voor een heerlijke mix van Italiaanse producten ; van prosecco, pasta met tomatensaus naar dessertkoekjes met bijhorende koffie. Als extraatje zorgt een cadeaubon er voor dat je bij Gabriëlla en Guy kan langsgaan om in hun gezellig winkeltje nog vele andere lekkernijen te ontdekken. Een aanrader !

www.lamela-italianshop.be

1. feb, 2019

Agna Verhertbruggen gaat aan de haal met de januari-prijs van de Body In Flow verjaardagsactie !

Zij gaat naar huis met een Table in a box-pakket. www.tableinabox.be

Agna kan haar gasten thuis ontvangen aan een stijlvol versierde tafel. Voor de hapjes en de sfeermuziek krijgt zij eveneens hulp vanuit de 'box'.

Proficiat Agna, en succes er mee.

Wil jij ook, net als Agna, kans maken op een mooie prijs ?

Elke maand wordt er een gelukkige getrokken onder zij, die hebben komen genieten op de massagetafel van Body In Flow tijdens de voorbije maand. Hoe meer je voor jezelf zorgt ahv. een massage, hoe meer kans je maakt om als winnaar uit de blauwe doos te komen. 

Ben jij de volgende ? De trekking is gepland begin maart voor de februari-klantjes.

Jij komt toch ook !

1. jan, 2019

Heb jij ook het gevoel dat de tijd alsmaar sneller gaat ?

5 jaar geleden startte Body In Flow, ... het is alsof het gisteren was.

Schoorvoetend zette ik de eerste stappen in een voor mij toen, nieuwe, maar zo fascinerende wereld van massage en ziektepreventie. De drang naar bijkomende kennisvergaring is sindsdien niet geluwd.

Gedurende de voorbije jaren ben ik dan ook, mede door de deugddoende en leerrijke feedback van jullie, verder ontwikkeld en gegroeid in mijn beroepsactiviteit. Het voelt niet aan als werken; het doet goed om 'te zorgen', de druk wat van de ketel te kunnen halen, een luisterend oor te bieden, een last van de schouders te halen, pijn te verlichten.

Ik ben dan ook heel dankbaar voor het gestelde vertrouwen in Body In Flow en ben blij jou tot mijn klanten te mogen rekenen. Door permanente bijscholing leer ik telkens nieuwe technieken om jullie welzijn te verbeteren.

Een jarige wordt gevierd, en dat gaan wij dan ook doen en jij kan er mee van genieten !

Gedurende het ganse jaar verloot Body In Flow maandelijks een leuk geschenk, onder hen die tijdens die voorbije maand zijn langsgeweest voor een massage.

Dus : vergeet dit jaar vooral niet voor jezelf te zorgen d.m.v. een bezoekje en maak kans op die maandelijkse prijs.

Tot gauw,

Grete