Blog

17. apr, 2021

Voor meer info, zie Body in Flow tabblad, facebookpagina Body in Flow of Instagram account

17. apr, 2021

In welke SF - film zijn we beland? Onze deuren moesten dicht, en mochten weer open, en toen weer dicht, en ja....doe nu maar weer open.... Onheilspellende cijfers vliegen ons om de oren. Er moet gepusht worden om iedereen aan dat spuitje te krijgen. We worden geleefd, en dat doet een mens geen goed. Langs de ene kant MOET er veel, en tegelijk MAG er weinig. Wie raakt er uiteindelijk nog wijs uit al die regeltjes? Hoe ver gaat de controlerende overheid nog gaan ? Wanneer mogen we terug 'leven' en ongestoord genieten van een gezellig etentje met vrienden, het verjaardagsfeestje van je sweet16, een trouwpartij met AL jouw vrienden, afscheid nemen op een menswaardige manier, mekaar troostend omarmen, liefkozen, ontdekken, niet meer in angst moeten leven ...?

Toch is het belangrijk om positief in het leven te blijven staan. Laat je niet doldraaien door wat de media aan verwarde info de wereld in stuurt. Blijf kritisch en trouw aan jezelf. We zijn tenslotte volwassen mensen, die als goede huisvader/moeder (alhoewel dat tegenwoordig ook al uit de wetteksten werd geschrapt),zelf verantwoorde beslissingen kunnen nemen, niet ?

We hebben de natuur herontdekt, we zijn allemaal teruggekatapulteerd naar een versnelling lager ... en deed/doet dat geen deugd ?

Onze creativiteit wordt terug aangewakkerd en dat is een zeer goede zaak. NIeuwe ideeen borrelen op, en krijgen nu kansen om uitgewerkt te worden. Kijk maar naar oa. onze horeca-mensen, die op een fantastische manier proberen het hoofd boven water te houden. 

Onze buurtwinkels kunnen gelukkig rekenen op veel sympathie. Lokaal kopen en take away zijn 'in'.

Mooi om te zien, die solidariteit ! 

En zo ontstaan ook samenwerkingsacties, zoals onze Moederdag giveaway bijvoorbeeld.

Body in Flow is heel blij om deel te mogen uitmaken van een team van mekaar inspirerende,  passievolle onderneemsters die beleving hoog in het vaandel dragen.

Making memories met gezin, partner en zorgen voor jezelf, zijn basisbehoeften om 'in flow' te zijn, om goed geaard te zijn en gelukkig in het leven te staan.

Positieve gedachten en ervaringen, elke dag minstens 1x goed lachen, jezelf niet te serieus nemen, vallen en dan weer opstaan, in het 'nu' leven, deel uitmaken van de natuur, energie halen uit al wat leeft en terug geven aan ieder rondom jou, zonder jezelf te verliezen... de kunst van het goede leven....

...de ingrediënten van ons Moederdag prijzenpakket...

Doe jij ook mee ? Niks te verliezen, toch ?

8. jan, 2020

Beste Body in Flow - volger,

Van harte een relaxed 2020 gewenst !

 

Laat dit nieuwe jaar in het teken staan van 'luisteren naar je lichaam' en tijd nemen voor jezelf, vrienden en familie, niet zo hard meer van hot naar her rennen, maar af en toe eens stil staan om te kijken wat voor moois er in je eigen tuin of plekje, allemaal bestaat, wat je al bereikt hebt, kleine, alledaagse dingen die oh zo belangrijk zijn.

Voor die time outs, kan je ook dit jaar weer bij Body in Flow terecht.

Een telefoontje, sms, of via het contactblad op deze site, en je afspraakje kan gepland worden. Kom genieten, het zal je deugd doen !

Body in Flow heeft het feestjaar 2019  afgerond met 2 extraatjes :

en hier zijn de winnaars :

Het origineelste, leukste, hartverwarmendste …kaartje werd beloond !

Bedankt Ilse, Peter en Inez. Wat deed het deugd om zo een lief berichtje te krijgen ! Jullie worden daarom extra verwend met een bon van Eetkaffee Gusto uit Bonheiden, voor een hapje en/of tapje. 

Jullie hebben ook kennis kunnen maken met verschillende ondernemende mensen die Body in Flow een warm hart toedragen.

De handelaar die  ‘het buitenbeentje’ kon genoemd worden in de reeks, is niemand minder dan de enige mannelijke zelfstandige waar Body in Flow te gast was ( ookal heeft Frank Van Beersel van VB Center een peperkoeken hart en een grote aaibaarheidsfactor 👌😉).

Usha Hugens wist het ! Zij kan gaan genieten in The Hill in Keerbergen bij David Reheul, het neefje van Frank. Proficiat Usha, en smakelijk !

Ook nu de feestdagen en de cadeautjestijd zowat voorbij zijn, dienen zich nog heel veel gelegenheden aan om iemand te plezieren met een massage ervaring !

Bijna vriendjesdag !!!! TIP  TIP TIP

gschaltin@gmail.com of via  telefoon of sms naar 0473/196038

Tot gauw op mijn tafel, om heerlijk te ontspannen !

Grete